Apr 19, 2009

~Award from Beliau n Nipi~

Bismillahirahmanirrahim

Ferst aku dpt award ni dr Beliau,Chemi Jan 07..then tak lame kmudian,dak Nipi lak menghadiahkn award ini kepada diriku..hehhe

Mende yg perlu dibuat::
1. Put this badge in your awesome blog2. Award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. Make sure you put the recipients' names here, along with their links.
4. Let them know about this.


The receipient of the award from me are:

1)Wanted Mozac--Dia la memb baek aku dr Mozac ..n smpi skang if aku n dia cuti,kompem kami blepak bsama..tp blog dia lme tak update(blog wujud sbb lecturer surh..nama blog yg sama cm aku..hehe)
2)Kamil--Dak chemi jan 07..mula rapt ngan dia masa foundation ferst lu..agak mengong nye org,tp genius..haha
3)Azura--dak chemi gak..knl dia sbb  satu grup time thinking skill lu..tp tak penah tego dia pn tyme tu..hehe..memb yg baek..byk tolong den dlm segi bt2 kerja ni..juga grupmate hse assignment
4)Nadrah--dak skulah rendah..dok dkt2 umah aku..agak gle2 org nye..tp tak gle spnuhnya a..haha..skang kt mktab cherass..tok jd cikgu,..smoga berjaya
5)Luqman--wpon ko da dpt dr rumate ko,aku nk kasi gak mende ni kt ko..memb chemi jan 07..mint mende2 yg menajamkn fikiran..boleh menginspirasikn org .
6)Reen--ex UTP yg dlu setutor bi ngan aku..mr rosli din..dia tgh2 sem tu da kuar..tok p canada..n now kt canada ngah final..dgr cuti da nk balik mlaysia da..gutlak for ur final
7)Irda--ex labmate aku sem lepas..agak kesengalan skit a...haha..xla.ok je..rajin wt keje..sume lab repot sem lpas tlah dprint oleh beliau..aku print satu jek..tu pn pfd for EG..hhaha..bgn lmbt ???tol ke irda??(ingt tak pasl aku nk pinjm lab manual tu??)jahahaha..nk kasi ko gak wpon ko da dpt..hehe
8)Faris--Chemi jan o7..dok kt blik double berseorgn..dr tingkp aku ni,trus ke blik dia..otai event dlm Cnp..haha..aku ske p blog dia..byk input yg menarik dan bermanfaat pd sume insyaallah..
9)Dzulagil--kenalan menerusi blog..aku kagum ngan dia..sbb isi yg mantap,dan insyaallah leh membuka minda yg tertutupp..
10)dan tak lupe juga,memb aku dr mozac--macho--dak yg sempoi..sgt menghargai erti pershbtan..shbt yg setia..skang di UMP sama ngan Wanted

8 comments:

princess irda said...

yeye~

da dpt 3 award.. sronok2~ hihi~

terima kasih ex-labmate yg lg sengal dr aku..

eyh2..syhh..jgn gtau org psl tu :P

Amin Baek said...

hahaha..irda,nsib aku baek..klu tak aku da tulis da perbualn tu kt blog aku..siyes lawak..dak aspa pn tau cte tu..hehe

terry bogart said...

yups... aku cadangkan.. kalau ada blog yg >bagus...pergi baca blog lain..heheh

blog aku just sampai level utk melontarkan idea utk direnung @ difikirkan coz aku xsuka bagi jawapan...

coz 'life is an open secret'...korang dah tau jawapan..weee

lastly... teeque2

hazwan elnino said...

time kaseh mmin..
teharu kot name 1st skali..
aku da lame x update blog..
bz cm nak mati kot kat sni..
sume keje tangguh last minit..
hahaha..
mane x bz..
adoi..
hehehe

Syafiq said...

ceh...nasib baek wanted bgtau ak psl award ni....it's an honour to receive the award hehehe...thanx bro dunia akhirat ku..

strawberry said...

ye-ye jer ko ni..
ke ko dh takde kwn nk bg award ni min?
hahhaha.
:D

terry bogart said...

haha

anggap la amin tu ikhlas..xbaik ko ni..hehehe

Anonymous said...

Hello all
http://decenterprises.com/ - soma pills
Never take more or less, longer than recommended, or no more without consulting it with your doctor first.
[url=http://decenterprises.com/]buy cheap soma[/url]
Soma may affect your brain's reactions, so avoid driving and alcohol while taking it.
soma pharmacy

What to Do at Overdose Seek medical assistance right away if you take too much of Soma.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails