Jul 23, 2009

~Mende ni~

Bismillahirahmanirahim

UTP adalah ssalah sebuah IPT terkemuka kt Malysia..Nk masuk ke UTP,buknlah mudah..dgn interview PETRONAS yg complicated,dgn kos yg mahal tuk masuk wthout scholar..Jadi,leh la dikatakan student yg masuk UTP ni,antara yg diberikan peluang oleh Allah..bukn semua dpt peluang tu..Maksudnya student2 ni sume,adalah jenis yg boleh berfikir la

Tapi napa wujudnya golongan mentaliti kelas ketiga??[Hasil perbuatan orang ber'mentaliti kelas ketiga']

Perbuatan ini mencerminkan kepribadian mereka yg ntah di tahap mana..masuk UTP,kompem dgn result dorg yg gempak2 tu.da masuk UTP,buat mende gini..

Tak tau la sapa yg buat kn..tp takkan la makcik cleaner lak.98% kemungkinan student UTP yg buat..

Rasa mende ni da lama ada..tp br skang nk cte..huhu.

Klu nk kata,kita la bakal engineer yg bakal mencorakkan kehidupan negara pada masa depan,pikir kan lah lagi skali that statement..

Wallahuallam

12 comments:

penaberkala said...

ish,truk2
prangai dr skolah bawak msk u skali kot

Amin Baek said...

tu a..dr skola mana agaknya dak2 ni

Hazwan Arif said...

bengong tu..

beliamuda said...

kalau tak silap aku, dekat2 nak cuti ri tu dah heboh.. katanya, budak2 final year yang buat.. tapi tak tahu la spe, hanya spekulasi semata-mata..

Rozaidi Toha said...

tu mlampau..
what r those people thinking ar??
dont they have mind??
common sense plis..
b thankful..

Amin Baek said...

tu la pasl..cm xlogik je nk wt ggtu..bukn de pekdah..memalukn utp lg ada a if ada vip nmpk ke..adeh

faidhah Hassan said...

bila nikmat x d syukuri...
Allahu Rabbi

.v.i.v.i.d.i.a.n. said...

woi,asl kutuk aku
aku yg wat tu
skrg dh tau..
korg puas hati x??

haha :P

ciku said...

aku da puas tgok..
xde tmpat laen ke nk conteng..
ishh..sbgai warga v5,ak tumpang malu..

Atikah said...

ini baru UTP,blom lg kat tmpat len.

ni la yg jd bila bt sumthing x kne pd tmpat.

mkin 'cantik' pulak rasenye UTP ni.

gud job kpd sape2 yg bt..

hazwan elnino said...

utp sucks??
urmm..
hehehhe

Amin Baek said...

tu la...manusia2..

ske sgt wt masalah

rasa tangga tu tak kco pn dorg..

adeh..

ai wanted...ada glak tawa yg pelik di situ..haha..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails