Nov 2, 2009

~Post saje saje je~

Bismillahirahmanirahim

Segala syukur ke hadrat Ilahi kerana terus memberikan aku nikmat dalam meneruskan
kehidupan di dunia ni..Alhamdulillah..

Semalam,dalam 2.10am aku sampai di UTP selepasa beberapa hari di
rumah..Alhamdulillah..sampai juga hajat ingin bertemu keluarga..Kepulangan aku kali ni,adalah tanpa pegetahuan ibu bapa ku..kre balik sendri.yang tahu akak aku je..Sampai je umah,ble salam mak aku,mak aku terdiam cm tak caya,xlama pastu terkeluar air mata teharu nye..hehe..tharu nau agaknya..yes surprise yg menjadi..hehe

Kemudiannya,aku tidak tido di umah peringgit,tapi tido di umah gadong..Then kuarkan laptop tok tgk internet..wt keje skit2.ble bateri da nk kong,nk cari power sourse a kononya,skali tlupa bawak..ah sudah..pe nk wt 3 hari takde laptop ni..huhu,semua keje dalam laptop..tnye2 memb2 kt mlaka,sapa ada model laptop yang sama,tp toshiba memg tak ramai pakai kot..huhu..akhirnya special thanx to Siti Haziqah Zulkefli kerana meminjamkan laptop nya sbentar pada aku..thanx
sgt2 walhal da nk final exam da tu..huhu..

Ni nk share gambar2 kucing aku semasa di gadong..


{Kepenatan setelah stadi berhempas pulas}


[pandangan dari atas]


["Peningnya da nak final exam ni..huhu"]


["Tidurlu la.nant sambung"]

["stadi2 juga,dhuha jangan lupa"]


["Sudah kembali ke peringgit..huhu"]

Kepada semua student UTP,all the best final yang semakin menghampiri kita ni..huhu..n special wish kepada rakan2 seperjuangan Cheme Jan 07..sama2 menghadapinya dengan tabah,,haha..agak2 ada tips2 ke,share2 la ye.."sharing is caring" even kadang leh jadi "sharing is wasting"..ok??haha

wallahuallam

17 comments:

Nurazura said...

comelnye kitten 2... huhu

Amin Baek said...

biasa a zura..tgk tuan a..hahah

Abu Huzaifah said...

comel dan BESAAR

ipien - arai said...

haha. eeeeee. comel nye~ bulat nye~ gebu nye~~ suke suke suke suke i. (ni ckp kat amin, bkn kucing)

Amin Baek said...

abu:abu dem..pantang ada pluang..ces2..

ipen:hahah..mangkok nye ipen..lg sorg pantang ada chance..mau kutuk aku je..haha

Nurazura said...

kih3... nsib ko r amin..haha

ibnu_ghazali@zubair said...

ha2..teringin nak pegi rumah,
cuti ni ana nk ajak ramai2 ziarah antum ar..

xjugak dilupakan..datg ar rumah ana..*peace*

teringin nak men ngan kucing tuh..
sopi pn of course suke punye nh~

lyana =p said...

dlm pnjg2 ko nyer post, ak nmpk kucing tu jek..

hahaha~~~

tp seyes kiut kucing ko..waa~

Hazwan Arif said...

x minat kucim..
huhu

nifi a.k.a beliamuda said...

ni la kucing yg ko tunjuk ri tu eh.. kiut la.. lebat bulunya...

Amin Baek said...

zubair:haha..sila2 ..mai2 jemput..insyaallah..ada rezeki smpi a n9 tu..hehe

lyana:hehe..biasa la..cm aku jwb di atas,tgk tuan a..kn sama kiut tu..hahah

liau:aisey..cool kot kucing..hehe..mint apa liau?

nipi:yup2..ni a..aah..kcik lg..siap buat susu lg tuk dia minum..haha

Atikah said...

comelnya kucing itu...


klu la...itu kcg sy.

hoho

_Ad_Din_ said...

aku tau liau minat ape..
haha..

amin: first time aku tengok blog ko tak ternampak ko tapi nampak kucing..kire berjaya r trick ko nak hide badan....hehe..jangan marah k..
peace

my latest post: Final exam datang lagi

Amin Baek said...

atikah:huhu..comel cm....ehem2..sapa lg..den a..haha

din:haha..tu tipu din..agak2 a nk tpu pn..haha

najwa a.k.a hajar said...

kucing 2 asyik tdo..

bgun2 tdo, wat balance..fuh,terror pnye kucing..

irda zahari said...

eh amin, ko ad ke dlm gmbr? ak nmpk kucing je.. hehe~

btw comel n gebu nye kucing ko..

wpun ak tkut kucing, rase cm nk pgg j lbe tgk kucing ko. adorable sgt :D

(pujian utk kucing, bukan tuan kucing harap maklum)

Amin Baek said...

najwa:memg gmbr di ambil time dia tido je..klu dia tak tdo,xleh,sbb dia asyik bgerak main2 je..huhu..biasala..kucing alaf baru..wt sepration process tu..haha

irda:hahah..tuan blog takde dlm gmbr tu..memg kucing nye..kre tuan blog mewakilkan kcomelan nya pada kucing tu..haha..owh..tkot kucng ke??kucing baek a..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails