Jun 1, 2010

~Lambang kemenangan?~

salam
ramai yg tidak tahu di dalam
komputer kita ada menyimpan lambang zionis. tak percaya? lihat
disini C:\ProgramFiles\Microsoft Office\MEDIA\CAGCAT10\J0285926.WMF
tolong delete file ni..foto kemenangan lambang zionis..harap
hebahkan......


Terkejut menerima message ini .Di Facebook,di status gtalk kawan kawan.Mulanya aku tak percaya pun.Pastu ngah penat penat study,saja saja la try.Cek cek.Kot kot betul ke kan.

Cari punya cari punya cari...Last last ini lah yang aku jumpa.Tarraa...


Eh bukan bukan.Main main je.
Inilah gambar sebenar.


Rasa macam betul gak,ada bentuk bintang kat situ.
Aku pun mendelete la gambar tu.Takde efek pun kat software kita rasanya.Saja dia semakkan kt file tu.

Agenda yang terancang.Dirancang sejak sekian lama.Ghuzwul fikr semakin kencang dan semakin berjaya.Owh.Apakah yang masih kita ada?Ekonomi mereka da pegang.Media?Dorang pegang juga.

Aku akan jawab,kita umat Islam,masih ada Islam dan Iman.

Ayuh kuatkan diri!!Tambah ilmu!!Jangan lalai dan leka lagi.Semua semua perancangan mereka


Wallahuallam
Blogger Templates
Muhammad Aminuddin Ishak
Universiti Teknologi PETRONAS

"Dan tetaplah memberi peringatan kerana sesungguhnya peringatan itu bermanfaat untuk orang orang mukmin"[51:55]

13 comments:

Nash said...

haha...
sengal ar ko ni amin..
sompet wat kelakor lagi..
haha....
jap..aku tgh cari gmbor tu...nk delete gak (^_^)

Amin Baek said...

haha..men2 je..sila2.cari2 ..perhati kn no dia elok2..sakit mata aku nk cek satu2 no dia..huhu

Nash said...

Haha...
dah2..
sonang je jumpa...
keh3..
dah delete trus..
recycle bin pun xde...
:P

Amin Baek said...

cepat gle..mantap2..
aku tgk no byk2,mata jadi kelabu a..hahaha

gud2..nk lagi elok,format je komp ko..nk lagi elok,bli je baru..haha

Nash said...

haha...
aku hafal 2 no blkg tu...
pastu dah jumpa..baru kelabu mata.. :P
haha..kalo format,install...ade balik la der.... :P
keh3 (^_^)

Anonymous said...

bgus2..mcm 2lah...

duranian said...

dh delete
yosh

Amin Baek said...

nash:haha..tuka komp br je..kompl lama kasi aku..hehe

Amin Baek said...

anon:bagus2...tp..apa yg bgus??..blur jap..

Amin Baek said...

kamil@duranian:yeah!!..haha

yeos cincau..

IrshadBanuri said...

ouh...
ni lambang lilin israel ni.
x ingat lak nama dia ape.
pnah tgk kat tv, citer psl sulaiman temple kot.
thanks amin.

Amin Baek said...

aah..btol2..ko ckp br aku pasan cad..
ada tgk cm dokumentari..
ada nmpk lilin cmni..
huhu..
sama2..

Pacifist said...

Sampai bila pemimpin dunia Islam mahu berdialog dan berjabat tangan dengan zionis laknatullah? Sampai bila kita harus melihat umat Islam disembelih? Sampai bila jihad ilmu, ekonomi, hawa nafsu akan berakhir dan ditukar dengan jihad Al-Qital pula? Disaat tentera Zionis membantai umat Islam, kita masih berjihad hawa nafsu? Ketahuilah selagi kita masih bernyawa,selagi itulah jihad hawa nafsu tidak akan berakhir, sedangkan jihad Al-Qital hanya pada waktu-waktu tertentu. Para sahabat(Rasulullah) berjihad hawa nafsu setelah kembali dari medan perang, sedangkan kita menolak untuk berjihad dengan pelbagai alasan. Kenapa kita tidak berjihad dengan semua jihad yang ada, dan mengikut kesesuaian waktu dan masa? Kenapa kita mengambil tanggungjawab lain untuk mengelak tanggungjawab yang lain? Sedangkan tanggungjawab itu perlu dipenuhi secara berturutan? Kenapa takut dengan kalimah JIHAD? Saya bukan mengejar mati, tetapi lihatlah apa yang berlaku di Palestin dan tanggungjawab kita, dan jika kita masih di takuk lama. Maka, saksikanlah drama air mata ini hingga ke anak cucu kita. Katakan pada mereka, itu sudah nasib mereka(Palestin) dan tiada apa yg mampu dibuat oleh kita.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails