May 24, 2011

~New Semester~


Masuk sudah new semester.Final Year Second Semester.

Insyaallah ada 4 subjek yang bakal ditempuh:
.
Final Year Project I
Final Year Design Project II
Operation Management
Engineers in Society

Kejap rasanya sudah menjadi student final year.Termasuk semester baru ini,tinggal 2semester sahaja tinggal untuk aku menggapai pengalaman,ilmu di UTP tercinta ini.

Bila bercakap dengan junior junior,"Abang ni final year."Peh.Tak boleh blah betul.Haha.

Tapi,ianya realiti.Walaupun da jadi kumpulan yang paling dewasa,paling senior di UTP.Tapi,rasa pemikiran pun macam foundation lagi.Haha.Fizikal dewasa,tapi hati muda~

Insyaallah.Ada tanggungjawab baru yang digalas,tugasan baru,mudah mudahan dapat dilakukan dengan sebaik mungkin.Harus berubah menjadi lebih baik.Mesti.Kena berubah.Kalau ada slogan parti politik,aku pun nak pakai juga."Jom Ubah ".

Doakan aku dan rakan rakan

Itu sahaja coretan dari pelajar senior ini.Hehe

6 comments:

penaberkala said...

amcam OM? proceed ke?
good luck for new sem

ChyNaluri said...

All the best for your final year..semoga Allah memberi yang terbaik buat kamu dan rakan-rakan..insyaAllah..

Hazwan Arif said...

abg final year?? pehhh!!!

hati kena muda, tapi akal kena matang :P

Amin Baek said...

chynaluri:

terima kasih23..mudah mudahan..

Amin Baek said...

liau:

hahah...da besor da..

tul2..akal kene matang..haha

Amin Baek said...

nuar:

aku rasa rasa,macam proceed je OM ni..myb ikot tuk sminggu ni kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails