May 25, 2009

~No more No more~

Bismillahirahmanirrahim

Alhamdulillah..tepat 12tgh hari,25hb Mei,aku selesai sudah mengharungi 6 paper final exam..Yg bermula dgn Numet(11hb Mei)..Secara overall nye,aku dpt la menajawb paper tersebut(semua org dpt jawab),tapi tu la..btol salahnya je yg tak tau..huhu..so,skang tingl la fasa terahkir..fasa berusaha dan bertawakal..Insyaallah..

Skang tugasan aku sbg student 2nd Year 1st Sem,Chemical Engineering,rasanya da berakhir...Yeah..bebas..freedom!!cabaran menunggu di 2nd year 2nd sem..huhu..reaction~~

Job to be done:
  1. p maintenance
  2. CASFUMAL09
  3. p ipoh cari brg keperluan
  4. OBS
  5. balik...yahuu..aribaa2
Kepada dak2 chemi,apa plan???jom futsal..hohoh..pada dak2 mandarin,wish u all the best..(org da bes exam la..study lg wtpe..hahahah)..Apapun,kepada yg akan pulang,jagalah diri.jagalah iman...Byk cubaan dan dugaan menanti kt rumah tu..huhu..sama2 kita menghadapi cabran itu dgn jayanya insyaallah..

Wallahuallam

6 comments:

beliamuda said...

selamat bercuti~~

Hazwan Arif said...

bola2..

princess irda said...

ade kena ketuk kepala ni :P

happy holiday amin.. :)

hazwan elnino said...

min..cepat2 la balik..
aku da bosan thp dewa kmbing ni..
adoi..

penaberkala said...

slamat bercuti!
doakan bdk2 mandarin jugak,hoho
wo ai wo de peng you!

Amin Baek said...

beliamuda:selamt bercuti gak~

liau:jom2

irda:hehe..selamt bercuti..studi mandarin..jgn men2

wanted:aku balik dlm 8jun kot..hehe..petronas wt program a plak

penaberkala:hahaha..ye ye..slamt bjaya dak2 mandarin..apa wong ai ni..aku tau lee chong wei jek

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails