Sep 17, 2009

~Tagged oleh kawan-kawan~

Bismillahirahmanirrahim..

Alhamdulillah sampai juga aku ke rumah di Melaka ini..Semua kawan2 sekereta juga selamat sampi ke rumah..Ni post khas tuk jawab tagged2 oleh kawan2 by Hanifi dan Nuar

1 – 5 fakta menarik tentang pemberi tag

~Hanifi

  • My labmate in Sepro and Reaction lab this sem..hehe(nasib nipi ni ada..leh borak2 ngan minah lab sorg aku tu..hoho)
  • Dak kelantan yang bijak berbisnes(topup..mlm2 ble tinggal 1sen krdt aku..dia a tmpt aku mengadu..haha)
  • Rasanya dlm 1 2 sem ni aku mula rapat ngan dia..mean lepak sesama,byk beborak a
  • Mantap plus rajin in academic
  • Selalu support aku ble aku mengenakan Meister(Irsyad)..kn2 nipi??haha
~Nuar

  • Dak kelantan gak..(sume tag aku dak kelantan??br pasan masa type ni..haha)
  • Seorg yg sgt2 bijak..skorer kot dr foundation lagi..dasat2..
  • Bekas assistant exco Icheme this sem..(kbetulannya,ble dia tarik diri,then aku pn trik diri..xpakat k..haha)
  • Nuar,bia a aku smgt kenegerian..bukn salu dpt wt gini..haha..sbp2..vs mrsm..hoho(refer blog dia)
  • Seorang yg kemas dan teratur pada pndpt aku(yeke??cm ye je..haha)
2 – 10 fakta/hobi diri sendiri

  • suke tengok bola..(Man U jek..huhu)
  • mentadabbur
  • Kadang2 aku rasa aku ni seorang yg emosional a(mst ramai2 gle stuju mende ni..adeh)
  • Minat main bola..tp tak sempt nk men time ramadhan ni..huhu..ada je aktiviti2 ptg2..tp ok jek.. :)
  • Anak bongsu dari 3 adik orang adik beradik..ble tgk pada perwatakn aku,rasa rmi yg tak menyangka..(seorg "saudara" dari Sarawak pn bstuju..hehe)
  • Berasal dari Melaka yg indah nyaman cool bgaya smart besejarah cantik BEST!!
  • Ex MOZAC0206 yg tegar..haha
  • spammer di GG chemejan07???bukn2..haha
  • lebih dkenali dgn AminBaek di alam maya..:p
  • Hamba Allah yg jahil,hina,kotor..maafkan aku Ya Allah..
3 – 8 Penerima tag seterusnya dengan ringkasan mengenai mereka.
  • Wanted--member baek aku di Mozac..umah dia menjadi sasaran aku if cuti..haha..sori ted
  • Macho--juga member baek aku di Mozac..tah dia buat ke x ni tag ni..huhu
  • Irsyad--haha..memb yg salu dibuli dan dkutuk aku samasa di kelas..sori syad
  • Yana--ex labmate aku..manjang aku buli dia jek..da pndi melawan sjak xjadi labmate aku lg..hha
  • Azura--dak teluk intan yg tak best tu..aku ske buli dak ni gakk..(ramai je org yg aku ske buli??jht gak aku ni..haha)
  • Nashunter--housemate yg ada byk mknn ..haha..skit2 nas..salu pinjm manual dr dia..(jimat ink printer..hehe)
  • Dayanareen--ex utp yg kini di Kanada..bt chemical engrg..plik..kt UTP..EE xsilp..hehe..chemiBest..
  • ni je lu ..if ada lg aku update..haha
wallhuallam

2 comments:

beliamuda said...

~ish, apa kaitan aku dengan borak2 ngan minah tu lak? tpi siyesli, mmg mencabar tol lab dengan minah tu.. mencabar daripada segala segi.. haha

~aku buat sambilan je bisnes ni.. taip sms je, leh topup orang..

~dulu, tak rapat sebab selalu lain2 group + ko antara dak perform daripada side yang len (maksud aku, daripada dak2 v5 old) pastu, sejak amik Arab, selalu je cakap, then bila dah satu group, memang lain la kan.. hehe

~no komen

~yeah, aku sokong je.. jom kita kenakan dia lagi.. haha

Meister said...

Ye la, orang bijok memang suke kaco orang bodo stadi!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails