Jan 22, 2010

~Melaka Maju 2010~

Bismillahirahmanirahim

Tajuk entry ini adalah slogan yang digunakan kerajaan Melaka sehingga sekarang.Alhamdulillah pelbagai usaha dilakukan untuk memajukan Melaka.Antaranya Litar Lumba Moto,International Boling nye tempat,Planetarium MITC,dan banyak lagi..

Dan yang terbaru,


(Abaikan signboard cermin tu..huhu)

Sebelum ini,airport Melaka yang terletak di Batu Berendam hanyalah sekadar berstatus domestik dalam kata lebih mudah dalam Malaysia je.Kini sudah dinaiktaraf menjadi antarabangsa.waa..da setaraf dengan KLIA da..Alhamdulillah..Bertambah kemudahan di Melaka.Airport tu belum dirasmikan pun..Cuma signboard je da naik.hehe

Semoga Melaka lebih maju dan berjaya selepas ini..

Mode balik UTP sok..bosan~..huhu

wallahuallam


10 comments:

~izzati amri~ said...

plslaaaaaaaaa~~~~~~~~~~~~~ haha=P

rozanna said...

hidup melaka..yeah..hehe

rozanna said...

hidup melaka..yeah..hehe

Amin Baek said...

izzati:sila jangan jeles..melaka maju..ahah

rozanna:yeah...hidup2..hidup peringgit hidup gadong..haha

beliamuda said...

20:10 20.10.2010 :D

k e r e p e k t e m p e said...

dah lama tak singgah melaka, mkn cencalok...best kot cencalok..tempah 1 botol amin hehe

mrs camillo said...

bek la.. lepas ni senang la nak g melaka. :)

Amin Baek said...

acab:cencalok..best2..dia lagi best klu makan kt mlaka..klu bungkus tak syok..haha

zai:hahah...boleh2..dari srwk terus je ke melaka..pasti best!!haha

promot melaka lebih lak

~izzati amri~ said...

zai, silap anta komen ek? haha..tibe =P

Amin Baek said...

izzati:mana ada..btol la tu..melaka kn best!!biasa la..haha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails