May 4, 2010

~Berpindah~

Bismilahirahmanirahim

Adalah dimaklumkan,bahawa blog ini sedang dalam construction untuk permindahan ke laman yang berikut

Muhammad Aminuddin Ishak(aminbaek.wordpress.com)

Insyaallah jika diizinkan Tuhan,update seterusnya mungkin banyak di site yang baru.

Cuma nantikan.

(Even ada kemungkinan tidak berpindah..skang ngah try n error je ni..hehe)

3 comments:

along rufaidah said...

wah...amin was persuaded by hanifi's presentation.

rasanya presentation budak2 kelas kite semua sgt persuasive! ramai tertarik. lepas ni nk invest in dinar gold roger2 la ye.

btw, mane buku tu..kata ada hr tu.

Amin Baek said...

haha..tampak bgtu la gayanye..persuaded

insyaallah..dpt free leh x??haha

tang buku tu,ngah berusaha..da roger2 penjual.nant pape aku roger..sbb ni sem da nak abes..tkot tak sempt dalm sem..nk intern lak tu..tp insyaallah cuba dptkn..

Afzainizam said...

~~Selamat hari ibu~~

..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥
♥..♥  ╔══╦══╗╔╦══╗  ♥..♥
♥..♥  ╚═╗║╔╗║║║╔╗║  ♥..♥
♥..♥  ╔═╝║║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╔═╣║║║║║║║║  ♥..♥
♥..♥  ║╚═╣╚╝║║║╚╝║  ♥..♥
♥..♥  ╚══╩══╝╚╩══╝  ♥..♥
..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥♥..♥

Ibu..
Di saat ku melihat dunia,
Kau tersenyum menangis gembirra,
Tatkala ku dibesarkan,
kau berikan segunung kasih sayang,
Selaut belaian..
Ibu..
Pengorbananmu akan ku balas,
Pengajaranmu sentiasa jadi pegangan,
Biarpun ombak merobek dunia,
Kau tetap ibuku yang satu.

Salam persahabatan dan salam perkenalan dari blog kami ... moga ade respon yang baik dari blog anda....
Salam ziarah salam muhibbah dari
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails