May 19, 2010

~Kembali~


Segala puji pada Allah dengan segala nikmat kurniaNya yang tidak putus putus kepada umat manusia.Dan syukur juga pada Allah kerana pagi tadi penulis sudah pun menghabiskan riwayat Transport Phenomena yang mengganas.Nak jawabnya sangat senang,tapi nak jawab dengan betul yang susah tu.huhu.Papepun,ayuh bertawakal kepada Allah.Semoga Allah memberi yang terbaik dan sesuai dengan usaha yang telah kita lakukan.Insyaallah

Eh,tiba tiba penulis mengupdate blog ni?

Haha.Sebenarnya sebelum ni asyik mengupdate di WordPress.Setelah beberapa lama menyesuaikan diri,penulis masih tidak mampu menyesuaikan diri.Rasanya selepas ini mungkin lebih kepada blogspot kembali.(xreti pakai sangat sebenarnya.haha)

Next paper ialah Engineering Economic ,berkod GAB.....(xingat).,21Mei2010,2kredit hour dan sudah tentu dua jam sahaja masa peperiksaannya.Ingat nak stadi selepas paper TP tadi,tapi sebab blog nya pasal,terpaksa start stadi malam ni.hehe.

Ayuh stadi.Ayuh stadi,Ayuh stdo..zz

Wallahuallam.


Blogger Templates

Muhammad Aminuddin Ishak,
Universiti Teknologi PETRONAS



"Dan tetaplah memberi peringatan kerana sesungguhnya peringatan itu bermanfaat bagi orang orang mukmin"[51:55]

4 comments:

beliamuda said...

ayuh, econ plak...

Amin Baek said...

ayuh..

eh2..

malam t a..hahaha

miss sunshine said...

eh da balik blogspot da?

(aku pun ade blog wordpress tp xpnh ade post. cm canggih sgt je)

kena tgk persuasive nifi dulu kot bru bole tertarik nk explore wordpress. hehe~

Amin Baek said...

hahha..
tula irda..
aku ada skali satu petang dok xplore2..
xgak phm2..adeh..
last2,blogspot gak yg senang..haha

hehe..tgk2 jgn tak tgk..tp da lepas da..ohoh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails