Jun 24, 2010

~Keliru~



Saja nak share sesuatu yang aku tangkap pada pagi tadi.Agak keliru apa maksudnya..huhu..Bahaya sungguh



Kita fikirlah sendiri...


5 comments:

Anonymous said...

tandas unisex la tu.mcm tandas kt umah. mesti pintu dia tu boleh lock.

beliamuda said...

boleh masuk sama-sama la ni? :P

Amin Baek said...

ANON: rasanya yg btol,tandas bisex kan??huhu..memang la cm kt umah..tp ni bukan kt umah..kalau masuk2 skali ada orang pomp ngan btulkn tudung ke?orang laki ngah betul2kan kemeja ke,kan malu if opposite gender masuk..kalau kat umah,skali masuk,sorang je..no problemo..

nipi:hehe..boleh2..

Slave of Almighty said...

salam akh, tndas utk seorg ke?

klu seorg, xpe kut.. bleh knci, org len xleh msuk..

tp klu tndas bsar, byk tnds2 kcik kt dlm.. isk3.. bahaya2

Amin Baek said...

salam hariz...

di dalamnya,ada tandas,(1 duduk 1 cangkung),ada sinki ,cermin.tu yang ana perasan a...

nak letak gmbr tandas kt sini,cm tak proper lak..haha..

yang pasti,boleh la ramai2 masuk dalam tu..

cantik tandasnya =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails