May 29, 2011

~Jaulah Rasa~


Alhamdulillah.29Mei,akhirnya,seperti  yang dirancang,dan alhamdulillah juga,dizinkan yang Maha Merancang,dapat juga kami berjaulah ke Walimah Encik Salji Biru ataupun Encik Amzar Hafifi di Rasa.

Terasa happy sangat sangat untuk jaulah ini.Mungkin excited nak jumpa ikhwah ikhwah lain,mungkin kerana program pada Hari Sabtu hari tu berjalan lancar,atau mungkin saja excited kerana terinspirasi.Hehe

Gerak seawal 7.15 pagi mengikut kata Bapak,walaupun pada hakikatnya sudah 7.25pagi.Haha.Dan sampai di sana lebih kurang jam 10 lebih.Alhamdulillah,Sempat mengikuti akad nikahnya.Haa.Jangan ingat sonang nak nikah yo.Penuhkan ilmu banyak banyak di dada.Kang imam tanya soklan pelik pelik nanti.Hehe.



[Melafazkan akad]


[Mendengar celoteh imam yang happening]

[Antara peserta dari UTP dan UPM]

[Menunggu masa untuk makan]

Alhamdulillah.Semuanya selamat.Selamat pergi dan selamat pulang.Terima kasih kepada semua.Gembira tak terkira bila jumpa senior senior ,kenalan dari negeri lain.Hoho

Kepada kedua duanya,

Amzar Hafifi & Siti Ruhayu

“Barakallahulakuma wa baraka alaikuma wa jama’a bainakuma filkhair" 
Moga Allah memberkati kamu berdua, dan menghimpunkn kamu berdua dlm kebaikan

Alhamdulillah.2 bekas murabbi sudah bernikah.Bila lagi masa untuk mutarabbi nya?.Hehe.Takpe.Kasi peluang kepada Bapak,Zuber dan Mai dahulu.Keh3

6 comments:

comek said...

nama jaulah rasa.. rasa macam nak pergi lagi jerrr..

ps: jgn lpa dtg blog ana

Amin Baek said...

comek:

memang banyak rasa..heheh

kompem datang nye..blog terhangat sem ni kot..hehhe

Ibnu_ghazali said...

oh, gambarku tiada. takpe2

tapi, jaulah ni.. alhamdulillah dapat bawa balik hadiah yang sangat bernilai.

yakni, pesan-pesan dari ikhwah yang dicintai~

Amin Baek said...

ibn ghazali:

hehhe..takpe2..len kali mst ada..

haaa..pe lg..share la pesan2 tu ..hehe

firdausmuhammad said...

huhu.. jaulah pertama sem ni yg best !!

Amin Baek said...

firdaus:

best2..harap2 leh la p jaulah walimah ikhwah utp plak..nta ke.hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails