Aug 15, 2011

~Hari Istimewa~

Entry ketiga untuk hari ini.

Macam macam peristiwa berlaku hari ni

Pertama

Hari ini hari jadi bonda tercinta,Pn Zaliha bte Abdullah.Berjaya wish bonda aku seawal jam 12.01 pagi.Biasa da tidur.Tiba tiba dapat reply message dari mak aku.Owh.Terharu bila baca.


Kedua

Sudah masuk 2nd half of Ramadhan.Perlu segera berinstropeksi diri.Hanya 15hari sahaja yang tinggal.Mudah mudahan 2nd half of Ramadhan ini perlu lebih baik dari yang 1st half.Alhamdulillah.Sudah menamatkan bacaan Al Quran yang pertama.Moga Allah tetapkan diri ini dan diberi kekuatan,juga nikmat kesihatan.Allahurabbi.



Ketiga

Iftar CJ7 seperti tertera di entry sebelum ini.Bermula dengan idea spontan,dan dengan izin Allah,sudah selesai dirancang.Moga menjadi iftar terakhir kita bersama yang memorable.Ambil gambar banyak banyak.Da setel,edit cantik cantik,hantar ke Salam Perantauan.Nak gak masuk paper.Haha.Apa pun,semua masih di bawah perancangan Allah.Moga dipermudahkan segala urusan ini.

Keempat

Kelas terakhir EIS.Diakhiri dengan ketiadaan kelas.Grr.Da masuk 3 4 kali,pergi ke kelas,tapi tiada lecturer.Dalam satu semester,bila dihitung,cuma 4 5 kelas sahaja yang ada.Dah la ini satu satunya kelas yang aku ada semester ni.Macam mana lah nak exam + test nanti.Belajar pun takde pape sangat.Haha.Pelik betul dengan subjek ni.

Ok.Cukup main main dengan blog.Kerja banyak lagi tertangguh.zz.

6 comments:

penaberkala said...

sebab lecturer sikit sangat kot
kena 10 orang baru ada kelas tiap-tiap minggu

emo gila aku komen,hahaha

jom berbuka kat rusna arinih
oyeahhhh
tabik la organizer

Amin Baek said...

penaberkala:

hahaha..tu la pasal ..frust btol..bila datang,xde plak..aish..

alhamdulillah..setel sudah iftar..hehe

Bijen M. said...

Selamat masuk Salam Perantauan.
Keh keh keh!

Amin Baek said...

bijen:

sila2 la selak salam perantaun ,tgk kami di UTP..chewah..haha..skarang utusan da ketatkan syarat daaa..-_-"

shahniz said...

saya tak cukup lagi maen2 gan blog nie..huhu

Amin Baek said...

shahniz:

haha..jgn main2 ye shahniz..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails