Aug 17, 2011

~Kenangan bersama~

Alhamdulillah setinggi tinggi kesyukuran pada Allah.

Akhirnya Iftar CJ7 dapat juga dijalankan.Terima kasih kepada rakan rakan CJ7 yang memberi kerjasama dan menjayakan program tahunan kita ini.

Aktiviti yang bermula pada jam 6.30petang,berakhir lebih kurang jam 8.05malam.Dalam tentatifnya,sepatutnya bermula pada jam 6.20 petang,tapi bermula agak lewat sikit.Aktiviti yang simple but nice.Dimulakan dengan tazkirah oleh Saudara Wan Shafiq,kemudian beralih pada sesi fotografi dan akhir sekali apa lagi kalau bukan berbuka/iftar/sungkei/bedal di Restoran Rusna.

[CJ7ians yang hadir]

[Kaum Hawa]

[Kaum Adam yang kacak]

[Muzakkir.Haha.Teringat salah faham "muzakkir" ni di GG]

[Menunggu masa]

[Tersenyum lebar]

[Semasa iftar kot.Yeay.Gambar aku ada terselit]
[Poji,as usual.Hehe]

Terima kasih kawan kawan.Sangat sangat berterima kasih atas sokongan pada event ni.Moga moga,bila kita da grad nanti pun,ada lagi kesempatan untuk iftar bersama lagi.

Tahniah buat dua orang jejaki yang akan mendirikan rumah tangga September nanti dan tahniah juga buat sahabatku,Umair yang akan menjadi bapa dan kami akan menjadi pakcik secara tidak langsung.Hehe.

CJ7 terbaik!!

note:Event event pasni,boleh la selit selitkan lagi dengan tazkirah.Rasa lagi nice.
note:Syukur alhamdulillah!
note:Cepat jugak kita makan ye.8.05 malam da setel
note:Terawih di Masjid Tronoh sangat cepat!

8 comments:

penaberkala said...

tu dia, pakcik amin dah update

thanks for organizing the iftar
nice one
taun depan xde dah dapat kumpul ramai-ramai camni, hermmm

blog-tips-kurus said...

indahnya event itu..

*kantoi 'poji kuat makan yek?'. hehe!

Amin Baek said...

penaberkala:

hahaha...pakcik lambt skit updatenye..pakcik penaberkala dan pakcik2 lain lg cepat update..ahaha

sama2..thanx gak participate..tu a..pasni tah bila lagi nak kumpul2 lg ramai2 cmni

Amin Baek said...

blop-tips-kurus:

yup2..sseronok buka ramai2..

hahaha..ada kmungkinan di situ

nifi a.k.a beliamuda said...

Mestilah makan cepat, kan berbuka puasa. Hehe.. Btw, terima kasih Amin untuk penganjuran Iftar CJ7.

Amin Baek said...

nipi:

haha..xde la..kalau kt blik ke,mesti dalam 8.10 ke 8.15 ke..makan ramai2,jadi laju lak..haha

sama2..thanx gak memeriahkan..

lipanboy said...

ehem2..amboi2..ape as usual tuh?cecite sket?

sape blog-tips-kurus tuh?sebut2 name aku..tersedak den..hehe

Amin Baek said...

poji:

ala..as usual la poji..kah3

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails