Nov 20, 2008

~futsal~

Bismillahirrahmannirahim..

Fuh..bertarikh 19hb November akhirnya dak2 chemi berjaya p bermaen futsal bersama kt Sport Planet Menglembu..ramai gak yg join dlm 25 org kot??plan asl yg diberitahu oleh Hafiz adalah tok bergerak dlm kol 11.30..dlm 11.15 tu aku siap2 a mandi2...kemas2..angkt baju..skali aku p blik sorg memb ni..bernama S******,upe dia br nk bgn..ish3..haha

Dlm kol 12,aku pn bergerak dengan menaiki kete bernombor plat JGY ****(tau kete sapa?) ngan tuannya ,Bell,Aseng dan juga Azfar..P bank,kopetro shell dan akhirnya kami smpi di Menglembu..time tu da ada da dak2 men..lantas kami bersiap lalu warm up..ceh..heheh..dlm 2 jam tu,team kami adalah main 3 4 5 games...fuh..siyes pancit woo..biasa men lek2 jek..tp smlm,peh mau tekuar sarapan aku mkn pg tu..huhuh

Dak2 ni ckp nk tmbh lg masa..time tu da ilang nafas da aku..nasb dorg tak tmbh..klu x,mau aku tak dpt UTP kang..haha..pas da tuka2 bj,solat sume,kami pn bersiap nk gerak..ada 2 keta p ipoh...dak2 moto p gopeng p bli tket...dak kereta kami plak laju meluncur ke UTP dlm ujan yg renyai2 ckit..dlm pejalann pulang kami singgh ke KFC BatuGajah..fuh,melantak beb..dr kosong perut den ni haa,,smpi da xnk masok da..tp tetap bjay di masokkn gak..hahha

Smpi UTP dlm kol 5 gak a..balik2 solat jap,donlod movie,tgk cte apa tah tajok dia..ngarot nye cte..dlm kol 6,aku terlelap shingga kol 7 lbh...huhu..keletihan stelah mengerah kudrat.Sakit2 bdan aku ni a..huhuh

Tp papepn,memg best men ramai2 cmtu...yok bt men futsal ni stiap minggu nex sem..hahah..thanx to yg arrange mende ni sume..thanx gak pd yg menumpangkn aku nek kete tu..hohoh....sekian sj laporan tok kali ni..Wallahualam~

5 comments:

Hazwan Arif said...

laporan ko tak ikut format..
haha

Amin Baek said...

hahaha...ada format ke liau??

Nasrullah said...

Ade dowh format amin...
ko dah pass ke blum TPaW??
keh3..:P

Amin Baek said...

hohoh...TPW aku kantoi do..hahaha

katkut said...

eleh, ye2 je die kantoi....dean's jgk...ceh....weh, blk dulu..babai..jgn jeles ek :P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails