Nov 7, 2008

~Sengal~

Bismillahirrahmanirrahim...

Post ni di postkn setelah aku membaca blog sorg coursemate aku..dia ni penah la jd groupmate aku..hehe..klu korg pasan,older post aku ada cte bout masa(time) la..ada la aku ckp aku kcewa skit..bla.bla.bla..rupenye yg kwn sorg ni dia terasa..bukn la aku tuju kt dia semata2..tp dia trasa..trus dia post kt blog dia tu..haha.da a blog lame gle tak update..korg bygkn,after dia bc blog aku trus dia update tu..tu yg aku xleh blah tu...kt blog dia tu,xde tapis2 da..memg direct ble aku bc,aku tau dia tuju kt aku...nsb dia xkutuk2..ada puji2 lg tu..yg xleh tahan dia kata aku baek.hehe..sesuai a ngan amin+baek=aminbaek..hoho(terperasan jap)..

Act aku berterima kasih sgt kt dia n other group memb..they did a really2 gud job..njoy working with them...tp tak tau a dorg njoy ke tak keje ngan aku..ye a..manjang aku contact dorg suh wt keje..ble msg masok kt fon dorg,klu dr aku,kompem dan kompem pasl suh wt keje..mana tau tu bt korg bengang ke..sori2..wt kwn sorg ni,xmo a terasa sgt k..lg satu thanx a tolong photostat final exam paper tu eh..agak berat a aku tgk..hehe..senget sblah bdn bwk plastik oren tu..hoho..

Td pm ngan kwn sorg ni,time tu la dia ngah update blog dia...hehe..aku desak suh kasi adress blog dia,br dia bg..upe ada cte pasl aku..nsb aku mintk..tp xpe..aku xkesah pn..takde hal nye a..ingt..kte ada KBEBASAN BSUARA..tp AUKU msih sama..huhu..dan lg satu,jgn skali2 ko panggil aku ADIK!ni yg wt gua pns ni..ada patot pangl aku adik.cis cis cis dan cis!hehe...

Papepun Melaka is the best..Peringgit yg paling maju..Teluk Intan Busuk..MRSM T** xbes..hahah..sori a ****..aku terkutuk tempt2 di atas..hehe..dengan ni,berakhirlah coretan untuk kawanku ini..aku nk smbg mengame lak..hoho..

p/s:jgn terasa sgt ngan post aku k..klu terasa gak,trus je pm aku..aku sedia tok mengxplain dan just trus terang..spt yg dibuat oleh kwn yg dictekn di atas ni..segala slh laku harap dimaafi...

9 comments:

katkut said...

ye2 mintak maaf~~hehe

Amin Baek said...

waaa...ada org mintk maaf lak??nape eh?hehe..xpe2.aku maafkn..

Hazwan Arif said...

amin yg brterus terang..
bagus2..
haha

mrs camillo said...

waaaa...=)

Syafiq said...

ni laman blog ak....
http://3sword.blogspot.com/

Syazwan Zubir said...

aku link blog ko..

Amin Baek said...

liau,idop mst kene trus trang..hahaha..fire je klu patot

amzchemie mujahid said...

gut amin...kadang2, kalau kita terlalu simpan sesuatu perkara th, takut akan menjadi masalah dlm hati..jadi suatu penyakit yg mana bisa jadi nanah dan bila dh pecah akan jadi sgt2 busuk...lantas dtglah 'lalat-lalat' utk menghurungnya...nice action, and istighfar bnyk2...biar ape yg kita wat tu, benar2 didorong oleh hati yg ikhlas utk memberi teguran dan bukan kerna didorong oleh nafsu durjana...

Amin Baek said...

tapi en hamzah,perlu ke lalat lalat tu cm dihighlightkn???'lalat-lalat'??cm ada maksud je??heheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails