Jan 12, 2009

~B.O.S.A.N~

Bismillahirrahmanirrahim..
11.23pm
12 Jan 2008

Aduh..
boringnya..
sbb boring ni la aku merajinkn diri nk update blog ni...

Skang aku kt UTP and dok kt bilik baru...hehe
V3A-S4-6
Akhirnya aku berumate
setelah 2 sem menyendiri..chewahh
Act dok bilik single jek..

Td ada miting ckit pas Isyak
kejap je
then balik bilik
usha2 tenet,tgk2 blog org
pastu
aku wt2 rajin susun timetable
akhirnya siap la timetable aku..
nmpk cm pack
adeh..
harap sem ni segalanya berjalan lancar la..
result xtau a nk ckp pe..
aduh..

Isu Palestin masih tak reda..
Palestin masih bermandi darah..
yg menjadi sasaran
org awam,kanak2,wanita  dan org tua
sekolah,hospital dituduh Israel..
menjadi tmpt plindungan pejuang Hamas
alasan sume tu
tok menghancurkn Palestin
Yahudi laknatullah sj nk bt pembersihan rakyat Palestin
dan menjatuhkan kerajaan Hamas
Husni Mubarak masih tak mengubah pendiriannya
masih tidak menyokong Palestin sepenuhnya
semoga saudara2 di sana mencapai kejayaan..amin..

"Ya Allah ya tuhanku..
kau berikanlah kekuatan dan ketabahan kepada saudara2 kami di Palestin
Kau hancurkan lah musuh kami iaitu Yahudi laknatullah
Semoga pjuang di Palestin beroleh kemengan di tempat mereka sendiri Al Quds
Aminn...."

6 comments:

strawberry said...

erk? br ade roomy?
heshhh...
kesunyian jaa b4 ni??
hohohoooo..

Amin Baek said...

hahah...agak a sunyi la..hoho

mrs camillo said...

tahniah dok umah baru~=)
result aku biase2 je... sama cam org laen. ko tgk la aku study pun macam tak study ja tak macam yuyue, wani dan kawan2 lain yang sama waktu dengannya~ cewwah~
tapi alhamdulillah, semuanya unexpected. da Allah nak uji aku bagi result macam tu. mungkin sem ni, sem depan, jatuh bangun tak tahu lagi. yang penting ialah untuk terus berjuang.

dan memperbaiki ibadat~ ='(

amin~

Amin Baek said...

heheh..tima kasih2..umah ni memg best..tmbh strategik.hoho
xpe2..aku phm..sme je la ngan aku..
jauh beza ngan dak2 yg ko sebot tu..dorg superb a..tu la..kena redha..Allah tahu segalanya wpun kita tak suke sesuatu kn..y wish last tu,smoga kita sume dpt melakukannya..insyaallah..

DzuLagiL said...

salam ziarah...
teruskan perjuangan...selamat berkarya..>!

Amin Baek said...

dzulagil:Insyaallah..akn ku truskn..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails