Jan 28, 2011

~Off~


Off urusan di UTP weekend ini

Untuk urusan di Melaka tercinta.hehe

KEMM 1511 + rumah

Insyaallah..

"MELAYU SEPAKAT ISLAM BERDAULAT"

Note: Saja sibuk2 nak update,padahal takde isi
note:Subject Malaysian studies.A nice subject

6 comments:

Firdaus Muhammad said...

Salam..

Dalam kita melaksanakan syariatULLAH,,
jangan kita lupa SunnatULLAH,,

SunnatULLAH orang yg menuntut ilmu, "Siapa berusaha, dia berjaya" ..

Gud lux in ur study !!
Doakan kejayaan kami juge ye.. :)

Hazwan Arif said...

harap2 perform dlm malaysian studies ni

penaberkala said...

bawa bekal penuh di dada utk msia studies nanti
jgn lupa share kat kelas gak
byk kot bincang sal mlaka, so cari info sbanyak mungkin,hehe
ak nk tau gak

Amin Baek said...

daus:

hehe..benar2..firman Allah,"manusia hanya memperoleh apa yang diusahakan"[53:39]

insyaallah..mari kita saling mendoakan..hehe

Amin Baek said...

beliau:

mung memg perform da..dun worii..hehe

Amin Baek said...

penaberkala:

insyaallah..t ak share apa yg dapat dr konvensyen tu..

mana tau,leh kompemkan balik,tol ke muzaffar syah dari india..hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails