Apr 19, 2011

~Busy~


Masa yang diberi 24jam sehari bagaikan tidak cukup.Tugasan tugasan dan tanggungjawab menghambat dengan berterusan diri ini.Aaaa..

Kata Imam Hasan Al Banna,masa yang kita ada,takkan pernah cukup dengan tanggungjwab yang dipikul.Semua tanggungjawab ,ada hak perlu ditunaikan.

Buat student student lain,jangan ingat final year tak busy(walaupun tak banyak kelas.eheh)

FYDP,Assignment,Lab report,Test,Projek.aaaa...Owh.Juga CPL..ooo

All the best FYDPmate,Groupmate,Coursemate dan papermate(jenama pen)

Ngah kesengalan mengadap PFD sampai da muak.

13 comments:

deqnorz said...

busy tapi blog tetap berisi~~ :)

Amin Baek said...

deqnorz:

hahahha..tu la pasal..tp pasni da xde masa da

Nasrullah Jaafar said...

hehe..busy2...
blog ni pun tanggungjawab jugak kan amin??hehe..so..kene balance (^_^)

Amin Baek said...

nas:

hahha..btoi2..tanggungjawab gak ni..cuma priority nye rendah skit la..hehe

Nasrullah Jaafar said...

sebab tu postnye pendek sajo..hehe =p

Zanaishi said...

sabar2..sikit lagi nak habis 1st sem 3rd year,sikit lagi..hehe..

Zanaishi said...

sori tersalahla,1st sem 4th year..huhu..

Amin Baek said...

nas:

tu la pasal..ni update bagai melepas batuk di blog..hahaha

Amin Baek said...
This comment has been removed by the author.
Amin Baek said...
This comment has been removed by the author.
Amin Baek said...

zanaishi..

ngah bersabar ni..hehe..

ceh..skati je slah2 kan..haha

ImanCo said...

jgn ingat dak mechy x bizi.. stiap mgu ada test n asemen.. mekaseh lecturer yang berusaha keras menaikkan pointer kami!!

arekymz mukmeen said...

final exam pon dah nak dekat ni.
tp wat2 xbz lak.
hehe.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails